Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rácz Linda Blogja

Látogass el a honlapomra is!

Rácz Linda website
Rácz Linda hivatalos oldala

Linkek

Mészáros Dóra CímlaplányMészáros Dóra Striptease Legenybucsuk.hu TáncoslányokLegenybucsuk.hu Erotikus Műsorok Blaschi Photo Web DesignBlaschi Photo & Design

Friss topikok

  • Kikóca: Gratu a kis Babyhez)))DDD KriszRebel (2010.12.08. 19:33) Kocsiban! :-)))
  • Galli: Nem mondhatom, Milyen szép vagy!!!!!!!!! :-))))))))))) (2010.07.30. 00:12) 17. hetesen :-))))
  • BDani8204: Szia Linda! Tiéd a kocsi? (2010.06.19. 12:41) :-))))
  • KriszRebel: Netörődjél a fura emberekel,most a leg főb dolog a te és a a várondó baba egésége)))D (2010.06.17. 23:20) Fura emberek!
  • Mészáros Dóri: Gyönyörű kismama vagy. És a baba is gyönyörű lesz! :) Tuod! ;) Nem buffaló... :D hahahahahah (2010.06.15. 01:42) Itt egy picit kinyomtam :-)

Linkblog

Egy melós nap!

2010.03.09. 00:17 - Rácz Linda

Megint itt. Bocsi, hogy eltűntem, de sűrű napjaim voltak.

Most sajnos nem leszek négy napig, mert dolgozni megyek Ausztriába. Sajna Dóri bébim nélkül, de legközelebb már Ő is velem jön...Még soha nem voltam egyedül dolgozni, mindig jött velem valaki, de most eljött az idő, hogy szerencsét próbáljak a nagyvilágban.

Remélem nem tévedek el, mert amilyen dilis tudok lenni....Inkább dobom is a témát nehogy az ördögöt a falra fessem itt a nagy parámban!!!

Ma megint voltam edzeni pedig ma aztán tényleg nem volt hozzá semmi kedvem, de muszály volt hiszen kinnt nem nagyon lesz rá lehetőségem, hogy megmozgassam az izmaim.

Ma anyával szekrényt pakoltam. Nem újdonság hiszen minden hónapban legalább kétszer megcsinálom, mert annyi ruhám van, hogy néha én is meglepődőm.... atya ég ez meg honnan van :))) Amióta tesókám hazaköltözött na hát hadd ne mondjam...úgy néz ki a szekrényem mintha bomba robbant volna benne. Egy tűt nem lehetett volna bele rakni, és lám lám miután rendet raktunk egész szellős lett. Ez viszont sajna arra késztet, hogy új cuccokat vegyek..........természetesen feleslegesen,  nehogy üresnek érezzem a gardróbom.:)))) Állandóan elszarom a pénzem göncökre....ez már tényleg fájdalom!

Szóval most megyek fürdeni, mert reggel 8-ra jönnek értem, álmos és éhes vagyok :((De ilyenkor már nem ehetek, pedig ha tehetném hmmmm benyomatnék egy........bármit csak kaja legyen.

Pénteken jövök vissza, és ha lesz még erőm mesélek. Megvárni, és nem megcsalni :)))

Jók legyetek és szép hetet mindenkinek, ja és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A NŐNAPI KÍVÁNSÁGOKAT!!!!!

Csók-Csók


 

A bejegyzés trackback címe:

https://raczlinda.blog.hu/api/trackback/id/tr321822941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám.78 2010.03.09. 12:43:33

Egy tapodtat sem mozdulunk, megvárunk! :))))

Jó utat!

tolaa (törölt) 2010.03.09. 13:15:14

Nekem azért hiányozni fog ám! :)))
Jó utat, és munkát!

Kiccsajszi 2010.03.09. 16:51:39

Jó utat,érezd jól magad,várjuk a képeket amik az utazás alatt készülnek...Illetve szekrénypakolás közbeniek nincsenek?:)
Amugy ismerős a helyzet,vhogy én is u.így vagyok ezzel,amit leírtál:);)


süti beállítások módosítása