Rácz Linda Blogja

Látogass el a honlapomra is!

Rácz Linda website
Rácz Linda hivatalos oldala

Linkek

Mészáros Dóra CímlaplányMészáros Dóra Striptease Legenybucsuk.hu TáncoslányokLegenybucsuk.hu Erotikus Műsorok Blaschi Photo Web DesignBlaschi Photo & Design

Friss topikok

  • Kikóca: Gratu a kis Babyhez)))DDD KriszRebel (2010.12.08. 19:33) Kocsiban! :-)))
  • Galli: Nem mondhatom, Milyen szép vagy!!!!!!!!! :-))))))))))) (2010.07.30. 00:12) 17. hetesen :-))))
  • BDani8204: Szia Linda! Tiéd a kocsi? (2010.06.19. 12:41) :-))))
  • KriszRebel: Netörődjél a fura emberekel,most a leg főb dolog a te és a a várondó baba egésége)))D (2010.06.17. 23:20) Fura emberek!
  • Mészáros Dóri: Gyönyörű kismama vagy. És a baba is gyönyörű lesz! :) Tuod! ;) Nem buffaló... :D hahahahahah (2010.06.15. 01:42) Itt egy picit kinyomtam :-)

Linkblog

Kocsiban! :-)))

2010.06.24. 16:24 - Rácz Linda

:-))))

2010.06.15. 15:55 - Rácz Linda

17. hetesen :-))))

2010.06.15. 15:52 - Rácz Linda

Velencén!

2010.06.11. 09:38 - Rácz Linda

Itt egy picit kinyomtam :-)

2010.06.09. 12:45 - Rácz Linda

Boldog anyuka!

2010.06.09. 12:42 - Rácz Linda

Fura emberek!

2010.06.08. 21:05 - Rácz Linda

Sziasztok!

Újra itt. Ahogy ígértem nem foglak elfelejteni benneteket. Amúgy jól vagyunk a picivel. Pont ma vagyok 4 hónapos:-) Jövő héten pénteken megyek elöszőr 4D ultrahangra, remélem akkor már megtudom, hogy picifiú, vagy picilány lesz az én kicsi pocaklakóm. Szívem mélyén kislányt szeretnék, de mindenki azt mondja, hogy fiú lesz:-))) Nekem már tényleg mind1 csak jó lenne tudni már v, mit.

Nagyon sokat csavargok mostanában valahogy nem nagyon tudok itthon punnyadni, mindig visz a lábam v, merre:-)) Legalább nem depizem be itthon igaz???? Néha nagyon, néha pedig kevésbé látszik a hasam, ez nagyban függ attól is, hogy éppen mit ettem aznap, de ahogy látom az embereknek teljesen mind1, hogy babát várok vagy sem így is leszólitanak az utcán, hogy szívesen randiznának velem:-))) Én ezt nagyon élvezem, mert tök arik tudnak lenni egyesek! Bár tisztelet a kivétel....De én hála istennek azért többségben kifogom a kedvesebbik fajtát!

Szóval: Bármerre megyek dudálnak, megszólítanak, átszólnak a kocsiból az ablakon át és stb:-) Sőt még telefonon is megkérdezik, hogy van-e apukája a csöppségnek, mert Ők szívesen elvállalnák az apa szerepét...Most nem cukik, de komolyan????

Még mindig él az a telcsiszám, amit munkák céljából használtam régebben, és akik még nem tudják, hogy babát várok rámcsörögnek, hogy szeretnék ha mennék nekik fellépni a 7végén:-) Én ilyenkor csak nevetek, és azt mondon, hogy ez sajnos nem fog menni, mert babát várok, mire Ők, ez komoly???? És a többi a fent emlitettekben áll:-)

Szóval mostanság ezek történnek velem:-)))

Még jövök...

Csók-Csók

Kistesóm és a pocaklakó!!!!

2010.05.25. 12:11 - Rácz Linda

Szerintem nincs ennél szebb dolog....

2010.05.22. 22:11 - Rácz Linda

 

Gyönyörűségem!!!!

2010.05.22. 21:53 - Rácz Linda

Megváltozott az életem.....!!!!!

2010.05.14. 19:04 - Rácz Linda

Kedves Mindenki, aki ezt a blogot olvassa!

 Hát újra itt vagyok, hogy megosszam veletek életem történéseit. Az utóbbi időben sokszor titkolóztam előtettek, de meg is volt az oka. Eljött a pillanat amikor elmondhatom Nektek miért voltam olyan titokzatos. Biztosra akartam menni és nem szerettem volna elkiabálni életem legfontosabb eseményét. A sors kegyes volt hozzám és megajándékozott egy kisbabával...szóval ANYA leszek!!!! Ez nekem egy csodálatos érzés és nagyon boldog vagyok. Azt nem mondanám, hogy előretervezett baba lenne. Beesett....Isten ajándéka! De az is lehet, hogy az élet figyelmeztetése ez.  Bizonyára tudjátok, hogy én vagyok Magyarországon a legrégebben táncoló lány. (1993.óta táncolok) Imádtam amit csináltam, de talán most már ideje befejeznem. Erre ez a baba is rádöbbentett. Más alapokra kell helyeznem az életemet. Megmondom őszintén nem is bánom, és nagyon várom az új eseményeket. Most már tudjátok, hogy a Dóri bébimmel miért nem dolgoztam az utóbbi időben együtt. Mindentől függetlenül nagyon sajnálom, hogy Dóri bébim egyedül maradt a munkában, mert nagyon sok mindent terveztünk együtt az elkövetkező időben. Ez most kútba esett. De Dórit ismerve nem kell Őt félteni, és tudom, hogy mindent meg tud oldani. Egyedül nem maradt, mert már van egy kollegina akivel együtt dolgoznak. Kívánom nekik, hogy mindent amit szeretnének elérjenek ebben a szakmában, mert Ők azok az emberek akik szívből megérdemlik ezt!!!

Tehát én befejeztem a táncot, vége a csillogásnak. Azért amikor tuti lett a terhességem és a táncruháimat pakolásztam mind két szememből elmorzsoltam egy-egy könnycseppet. 17 év hosszú idő és én tudom hogy lezáródott életem ezen szakasza és egy új ismeretlen, izgalmas és várokozással teli út vár rám. Remélem ebben is megállom a helyem úgy mint a munkában és jó anya válik belőlem. Minden erőmmel ezen leszek és mindent megteszek ennek érdekében.

Azért Tőletek nem szeretnék búcsúzni! Szeretném, ha továbbra is látogatnátok a blogomat és nyomon követnétek az életem, én változatlanul tudatok Veletek minden írásra érdemes eseményt. Örüljetek velem együtt és emlékezzetek rám jó szívvel, hiszen én is így emlékezem majd Rátok!!

Csók-Csók

Linda

 


 

Mik történnek velem!!!!

2010.05.06. 16:06 - Rácz Linda

Megint itt. Bocsi, hogy egyre kevesebbet járok errefelé, de olyan dolgok történnek velem, amit még magam sem hiszek el!!!

Semmi rosszra nem kell gondoloni sőt...Csak jóra:-)))) Boldog vagyok talán a világon a legboldogabb, mert mindig is erre vártam....

Ígérem ahogy biztosat tudok megírom, de nem szeretném elkiabálni!!!!

Majd jövök még és mesélek!!!!

Addig is Csók-Csók

Csak úgy!

2010.04.28. 20:07 - Rácz Linda

 

 

 

Szégyenlem magam!!!!

2010.04.14. 22:45 - Rácz Linda

Mindenkitől bocsi, hogy úgy eltűntem, de higgyétek el, hogy nem az én hibám volt.

Most tudom, hogy nagyon nyalizósnak tűnök, de tényleg így van...Az igazság az, hogy BESZART A GÉPEM :((((((

A félre értések elkerülése végett a Facebook-on sem voltam fent, és nem én csináltam minden nap azt a szaros százalékos hülyeséget. Dóri bébim azt mondja szerinte automatikusan jön az oldalamra. Hát marha jó. Minden nap jön valaki azzal, hogy most voltál fent Facebook-on, mire én: ÉN??? Dehogy voltam hiszen nem jó a gépem, és nem is vagyok otthon. Szóval kellett egy kis idő mire rájöttem, hogy mi is lehet valójában.

Ausztriában voltam dolgozni megint csak most 1hétig voltam kint műsorozni. Nagyon jól éreztem magam. Sok új emberrel ismerkedtem meg. Ha minden igaz akkor folyamatos felkérések lesznek majd a jövőre nézve...Hát majd kiderül, mert hallottam én már mindent ebben a szakmában!!!

Amúgy minden rendben, jövök megyek élem a szokásos 7 köznapjaim mint eddig. Dolgozgatok....És ez a legfontosabb!!!! Amig hívnak baj nem lehet. Igaz????

Hulla vagyok ma is egész nap szaladgáltam. Voltam vásárolni, vettem egy pár rongyot, de csak azért, hogy megint megnyugtassam magam:)))

Remélem jön a jó idő, mert már nagyon be vagyok zsongva....NAPOZNI AKAROK!!!!

Csók-Csók


 

Megint egy furcsa felkérés munkára!

2010.03.23. 21:19 - Rácz Linda

Nem tűntem el, csak nincsennek jó napjaim. :(((((

Orvostól orvosig járok és tényleg voltak már jobb időszakaim.

Múlthéten Dóri bébimmel dolgoztunk és azt hiszem, lesz mit meséljek a munkáról.

Sok meglepetés ért már bennünket ebben a szakmában, de azért még ilyenre nem volt példa.

Érdekes dolgok történnek mostanában a munkákkal kapcsolatban. Múlthét kedden megszólalt a telefonom. Egy fiú volt az. Nagyon határozott és magabiztos volt. Rögtön kérdezte, hogy ráérnék-e Dórival pénteken. Mondtam neki természetesen, mert éppen aznapra még nem volt beírva munkánk. Már az elején kicsit furcsa volt a srác, mert olyan kérdéseket tett fel amiket általában nem nagyon szoktak. Pl: Egyedül érkezünk-e vagy jön még velünk valaki, meddig tudnánk ott maradni stb... Válaszoltam a kérdéseire és bevállaltam a munkát. A fura csak az volt, hogy mondta a fiú nem lenne-e nagy baj, ha csak ketten lennének a barátjával, mert az egyik fiú értem, míg a másik a Dóriért volt nagyon oda... Mit sem sejtve mondtam, hogy persze miért lenne probléma, amikor már táncoltam egy olyan férfinak, aki egymagának rendelte meg a műsoromat. Tehát úgy gondoltam nem lesz semmi gáz... Mindent megbeszéltünk és leraktuk a telefont. Én azonnal hívtam Dórit és elmondtam neki....

Eljött a péntek. Dórival kicsit izgultunk. Megérkeztünk... És ami ott fogadott minket nem volt mindennapi!!! A két srác öltönyben, nyakkendőben és két csokor virággal várt minket. Nem értettük!!! Belépve az ajtón rögtön lesegítették rólunk a kabátot, amit szintén furcsállottunk, hogy vannak még ilyen férfiak a világon. :)))

Az asztalra tekintettünk Dórival és láttuk, hogy négy pohár pezsgő díszelgett egy tálcán. Gondoltuk biztos a szülinap miatt van ez a felhajtás, de nem!!! És most jön a lényeg!

A egyik srác remegő hangon szólt hozzánk. Biztos nem volt még ilyen dologban részetek mondta az egyik Dórinak, mire a másik felém hajolva átnyújtott egy dobozt. Azt hittem, ez csak egy hülyeség, de nem az volt. Piros szivecskés doboz amit nem mertem kinyitni, mert fingom nem volt, hogy mi lehet benne. Aztán amikor a dobozról levettem a szemem jobbra néztem, és láttam, hogy Dóri bébim és kapott egy ugyan olyan dobozkát. Nem hittem el annyira nevettem, sőt talán kicsit kellemetlenné is vált a dolog. De szerencsémre nem csak én törtem ki hangos nevetésben, hanem a fiúk is. Dóri csak szótlanul állt a dobozzal a kezében, ránéztem és azt mondtam neki. Baszki, ezek megakarják kérni a kezünket :)))

De még ki sem mondtam a mondatot a két srác már le is térdelt elénk, és elpirulva azt mondták: Szeretnék ha ezt elfogadnánk tőlük, mert szívből adják és higyjük el ez csak egy kis csekélység... Aztán arra kértek minket, hogy nyissuk ki a dobozt.

Ránéztem Dórira és bár szivem szerint nevettem volna kértem, hogy nézzük meg mit is rejt a kicsi szívecskés dobozka. Nem fogjátok elhinni!!!! KÉT GYÖNYÖRŰ GYŰRŰ VOLT BENNE!!! Én azt hittem ez a kész átverés lesz, mert írtam már ide a blogomba, hogy szívesen megnézném magam egy ilyen vicces szituációban. És tényleg ez fordult meg először a fejemben. De a két fiúra tekintve nagyon komolynak tünt a dolog!!

Szóval ez történt velünk. MEGKÉRTÉK A KEZÜNKET!!!! Annyira édesek voltak így utólag visszagondolva... Nyilván mindketten tudták, hogy ebből nem lesz semmi, de azért a remény hal meg utoljára nem igaz????

Miután a kis ceremónia megtörtént, persze megcsináltuk a műsort és hazajöttünk. Nagyon tetszett nekik és azt mondták, fognak még rendelni közösen és szólóban is műsort tőlünk.

Természetesen a gyűrűt nem fogadtuk el, ami nem is nagyon tetszett a fiúknak, de úgy gondoltuk ezt azért mégsem tehetjük meg!

Ha csak rá gondolunk Dórival, még most is nevetünk rajta :))))


Csó-Csók


 

 

Krisz: Itt a várva várt Görög kép :))))

2010.03.17. 19:26 - Rácz Linda

CKM magazin. 2008.

2010.03.16. 17:46 - Rácz Linda

Dóri bébim és én dizsiben:))) Annyira jó volt, pedig meló volt...

2010.03.14. 19:13 - Rácz Linda

 

És megint itt!

2010.03.14. 19:04 - Rácz Linda

Megjöttem!!!

Furcsa pár napjaim voltak. A meló jó volt, de nagyon hiányzott Dóri bébim :(((

Nem szoktam hozzá, hogy egyedül dolgozom. Mindig volt mellettem valaki. Képekkel sajnos nem tudok szolgálni, mert voltam olyan lökött, hogy  itthon felejtettem a gépem:(((

Amúgy nem történt semmi extra, minden nap az a monoton meló. Grazban voltam egy bárban, ahol napi egy show-t kellett csinálnom. Jól elvoltam a csajokkal. A melóról nagyjából ennyit, mert senkit nem akarok fárasztani a hülyeséggel.

Viszont ma egy elég érdekes munkára hívtak. Étterembe kellett mennem, ahol el kellett játszanom, hogy próbanapos pincérnő vagyok:))) Szóval: Szó szerint hülyítenem kellett egy srácot, aki mindig minden lányra rá van állva, aki vele dolgozik....Nem állt tőlem távol ez a feladat, mert színésznőként is nagyon megállnám a helyem sokak szerint. Ezúton üzenném Gór Nagy Máriának, hogy nyugodtan felkérhet egy női főszerepre!!! De a szinkronizálástól sem riadnék vissza:))) Sőt!!!!! Tehát adtam a lovat rendesen a csókának, de nagyon aranyos volt. Sokat nevettem vele. Talán még mindig nem tudja, hogy szivatás volt a dolog:))))

Elméletileg 8 órakor kellene vele talizzak a Nyugatinál az óra alatt, de nem én fogom ott várni hanem a munkatársai akik ezt az egészet találták ki neki.

Szegénykém már előre látom, hogy mennyire megzuhan majd, hogy nem én vagyok ott.

A jövő hetem nem lesz egyszerű. Egész héten doki hegyek lesznek :((( Készülök a Március 30-ra. Tudjátok a titok....Április 2-án már mindent megírok.

Ma annyit ettem, hogy ha valaki meglökne....Hűűű nem is tudom mi lenne talán meg sem állnék Bicskéig. Egy nyolc hónapos kismama is megirigyelné most a hasikám, de nem adom ez az enyém:)))

Gyorsban most csak ennyit tudtam összehozni, de holnap jövök megint.

Addig is csók-csók

ui: Ja és aki megcsal azt megnyúzom......   ( Azt csak nekem szabad ) :)))))
 

Csajos buli kép!

2010.03.13. 14:03 - Rácz Linda

 

Most gyorban csak ennyi...

Hamarosan megint jövök, csak most rohannom kell!!!

Csók-Csók

 

Ez is mostani....

2010.03.09. 00:24 - Rácz Linda


 

 

 

 

 

Egy melós nap!

2010.03.09. 00:17 - Rácz Linda

Megint itt. Bocsi, hogy eltűntem, de sűrű napjaim voltak.

Most sajnos nem leszek négy napig, mert dolgozni megyek Ausztriába. Sajna Dóri bébim nélkül, de legközelebb már Ő is velem jön...Még soha nem voltam egyedül dolgozni, mindig jött velem valaki, de most eljött az idő, hogy szerencsét próbáljak a nagyvilágban.

Remélem nem tévedek el, mert amilyen dilis tudok lenni....Inkább dobom is a témát nehogy az ördögöt a falra fessem itt a nagy parámban!!!

Ma megint voltam edzeni pedig ma aztán tényleg nem volt hozzá semmi kedvem, de muszály volt hiszen kinnt nem nagyon lesz rá lehetőségem, hogy megmozgassam az izmaim.

Ma anyával szekrényt pakoltam. Nem újdonság hiszen minden hónapban legalább kétszer megcsinálom, mert annyi ruhám van, hogy néha én is meglepődőm.... atya ég ez meg honnan van :))) Amióta tesókám hazaköltözött na hát hadd ne mondjam...úgy néz ki a szekrényem mintha bomba robbant volna benne. Egy tűt nem lehetett volna bele rakni, és lám lám miután rendet raktunk egész szellős lett. Ez viszont sajna arra késztet, hogy új cuccokat vegyek..........természetesen feleslegesen,  nehogy üresnek érezzem a gardróbom.:)))) Állandóan elszarom a pénzem göncökre....ez már tényleg fájdalom!

Szóval most megyek fürdeni, mert reggel 8-ra jönnek értem, álmos és éhes vagyok :((De ilyenkor már nem ehetek, pedig ha tehetném hmmmm benyomatnék egy........bármit csak kaja legyen.

Pénteken jövök vissza, és ha lesz még erőm mesélek. Megvárni, és nem megcsalni :)))

Jók legyetek és szép hetet mindenkinek, ja és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A NŐNAPI KÍVÁNSÁGOKAT!!!!!

Csók-Csók


 

Buliból egy kis ízelitő...

2010.03.07. 12:17 - Rácz Linda

Hatalmas buli volt....

Apa szülinapja!

2010.03.07. 11:34 - Rácz Linda

Ma van apucinak a szülinapja!!!

Ünnepelünk, de addig is itt egy mostani kép apáról:))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai munka előtt

2010.03.06. 23:56 - Rácz Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parti-buszoztunk Dóri Bébimmel. Ez egy régi csuklós busz, ami át van alakítva. Jobban szeretjük, mint a limuzint, mert sokkal kényelmesebb, több a hely.

A hangulat nagyon jó volt mindenki nagyon jól érezte magát. Dórival a műsor végén meztelenül rohangáltunk az utcán. Mindenki minket nézett. Kicsit nevetségesen néztünk ki, de megérte. :)))süti beállítások módosítása